Розкішний міський оазис в Лондоні створений для розваги

Ця квартира в Лондоні площею 120 квадратних метрів розташована на двох рівнях у висотному сучасній будівлі, звідки відкривається чудовий вид на Челсі і Кенсінгтон з вікон вітальні і балкона. Клієнт планував міської оазис з великим розважальним простором, а також розкішний гостьовий номер для друзів і сім'ї.

На додаток до загального косметичного ремонту, студія дизайну інтер'єру Keir Townsend зробила кілька змін в плануванні, видаляючи стіну між кухнею і вітальнею. Це розширило квартиру і додало концепцію сучасної їдальні, в якій кухня стає невід'ємною частиною розважального простору.

Колірна палітра складається з насичених темних тонів, які виглядають елегантно днем ​​і навіть вночі, коли доповнюються місячним освітленням.

У спальні для передньої спинки ліжка, тумбочки і шафи був використаний дуб з тютюновою обробкою (який також включає шкіряні елементи). Всі віконні рами зроблені на замовлення і розроблені командою Keir Townsend.

Безліч квітів і текстур в другій спальні були розташовані так, щоб створити відчуття тепла. Матеріал доповнює розкішний оксамит для головах De Le Cuona, шовкові подушки та італійський кашемір.

Інформація та фото надані Keir Townsend

Залиште Свій Коментар