Оригінальне планування квартири студії

підвісна спальня в квартирі студії

Квартира Чеза Валентина розташована у французькому місті Монруж і має досить невелику житлову площу в 50м2, Але власники квартири студії вирішили змінити планування створивши окрему спальню в основній кімнаті, і запросили фахівців компанії Emmanuel Combarel Dominique Marrec Architects, які взялися за виконання цього завдання творчо і з вигадкою. Вони вирішили організувати спальню в кубі з високоміцних металевих конструкцій, який підвішений до стелі в центрі квартири студії і відокремлює простір вітальні від зони їдальні і кухні. Зовнішні панелі куба виконані з дерев'яних панелей, покритих білою поліуретанової смолою. Точно таке ж покриття мають стіни і стелю всієї квартири.

на фото: спальня в квартирі студії

Ця квартира студія раніше належала художникам і була майстерні, тому, по-перше, вона мала високі стелі і дворівневу планування, а по-друге, дух творчості пронизував все простір наскрізь, надихаючи авторів проекту на оригінальні нестандартні рішення. Картина над узголів'ям ліжка в кубі візуально з'єднує внутрішній простір спальні з великим оранжево-червоною люстрою, підвішеній над обіднім столом. Висота куба над підлогою їдальнею підібрана таким чином, що при бажанні його підлогу можна використовувати в якості додаткових посадочних місць у обіднього столу.

їдальня в квартирі студії

Крім того, простір їдальнею досить велике, щоб в ній можна було встановити додатковий обідній стіл, який є продовженням вже існуючого, і тоді, використовуючи підлогу спальні в якості сидіння, в їдальні можна буде розмістити набагато більше людей.

вітальня квартири студії

Зона відпочинку квартири знаходиться під підлогою спальні. Тут дизайнери розташували кілька барвистих шезлонгів в сучасному стилі з м'якої різнокольорової оббивкою. По обидва боки зона відпочинку обмежується сходами, що ведуть на кухню і в їдальню. Стелаж, розташований уздовж задньої стіни має висоту від підлоги вітальні до рівня кухні і їдальні, а нижня грань куба, служить стелею зони відпочинку, створюючи в ньому атмосферу спокою і самоти, якій протистоять яскраві кольори оббивки шезлонгів.

планування квартири студії - вид зверху

План квартири демонструє центральне розташування куба-спальні по відношенню до іншої частини квартири.

планування квартири студії - вид збоку

На кресленні бічного перетину чітко видно розташування підлоги спальні по відношенню до різних рівнів статі основного приміщення.

дизайн квартири студії

У вітальні дизайнери встановили два чорних фігурних стільця, що контрастують з різнокольоровими яскравими шезлонгами зони відпочинку. Уздовж лівої від куба-спальні стіни розташовуються додаткові стелажі, висотою до зони їдальні і кухні.

інтер'єр квартири студії

Чорно-білий стіл в шахову клітку може бути використаний як для навчання, так і для настільних ігор.

Тривимірний план квартири студії

Тривимірний план квартири наочно ілюструє використання підлоги спальні в якості додаткового сидіння.

Дивіться відео:

Залиште Свій Коментар